Restaurant in Assen…

Onder de rook van Assen, aan de rand van het dorpje Witten en pal naast de A28, bevindt zich een prima en gezellig restaurant; Sunrise-Tables.

Genieten van een heerlijke lunch, een sfeervol diner, een goed glas wijn of gewoon van een lekker kopje koffie. Dit in combinatie met de zeer goede bereikbaarheid, de altijd volop (gratis) parkeergelegenheid.

De mogelijkheid om een fijne wandeling te maken, in de op steenworp afstand zijnde mooie Drentse natuur bij de Baggelhuizerplas, maken een bezoek aan Sunrise-Tables zeker de moeite waard.

Ons restaurant biedt plaats aan 80 personen. U kunt bij ons terecht met gezelschappen vanaf 10 personen. Het restaurant is tevens geschikt voor een (besloten) partij of bijeenkomst.

Multifunctioneel als wij zijn, bieden wij eveneens een mooie zaal op de verdieping (circa 400 vierkante meter ) die plaats biedt aan 150 personen en ideaal is voor vergaderingen, lezingen of workshops.

Overnachten behoort ook tot onze mogelijkheden. In een van de 5 B&B-kamers verblijft U onder dezelfde gemoedelijke sfeer als de omgeving zelf.

Wij zijn niet dagelijks geopend, maar u kunt wel voor elke dag boeken. U kunt boeken via 06-54 75 45 72

Met vriendelijke groet,
Engelina van der Veen

Manege Drenthe, aan de rand van Assen met restaurant